BRANDING & IL·LUSTRACIÓ
Llepem lo gall
Handpoke

La marca creada per a una tatuadora, amb un estil i personalitat molt particular, alegre, provocadora, valenta i sense vergonya…

Naiming i concepte de la marca “Llepem lo Gall”, prové d’una expressió Calera, de l’Ametlla de Mar, comarca del Baix Ebre.
“Llepem” acció del verb llepar i “lo gall” en aquest cas no fa referència a l’animal parella de la gallina, sinó a l’aparell reproductor femení.
És una marca provocadora i amb doble sentit. Per tant alhora de crear-la, hem seguit el joc. Per a quí coneixi l’expressió del naiming és molt explicit, vol dir literalment el que diu: “llepem lo gall”, però aquesta acció literal fa referència a un: -deixem estar!, -el que jo dic! o un -i a mi que!… entre d’altes, que com a dona empoderada “faig el que em surt del gall”, referent a un : – faig el que vull! que és una altra expressió molt lligada al naming de la marca treballada.

La TIPOGRAFIA: És una tipografia d’estil lliure, que ha creat la pròpia clienta, per donar-li mes personalitat i fer-lo més seu. Una tipografia a mà alçada desordenada, desigual i desaquilibrada però que dintre del seu desordre te un cert ordre que la fa bonica i equilibrada. Reflecteix molt el caràcter i personalitat de l’artista.

El IMAGOTIP: seguint amb el joc del naming i el seu significat, s’ha creat un imagotip igual de potent i provocatiu però sense arribar a la vulgaritat. Em treballat amb el dibuix d’uns llavis entreoberts d’una dona ensenyant de forma molt sensual la punta de la llengua fent un “guiño” ja sigui pel dibuix i per la posició d’aquest a una vagina de la dona excitada.
Un dibuix lineal i de traços rodons buscant la sensualitat del conjunt.